top of page
  • Cafer SARI

Durgun Ekonomilerde Network Marketing

Durgun ekonomilerde Network Marketing finansal özgürlüğün güvenliğidir
Network Marketing | Zindekal

Ekonominin bir durgunluk içinde olup olmadığı işin uzmanı ekonomistlere bırakılsa bile, Doğrudan Satış ve ağ pazarlamacılığı (Network Marketing) işinde çalışmanın; ekonomik belirsizliğin, enflasyonun, işsizliğin, işten çıkarmanın vb. olumsuz etkilerinin hafifletilmesinde pek çok kişi için fırsat olabilmektedir. Durgun ekonomi zamanlarında tüm sektörlerde panik yaşanırken Network Marketing (Ağ Pazarlama) endüstrisi gelişme içinde olabilmektedir.

Network marketing normal bir iştir. Network Marketing endüstrisine kuşku duymak, etik olmayan iş uygulamalarının örnekleri olduğu için anlaşılabilir, bu nedenle "ağ pazarlama" denildiğinde işin içinde bir tuzak ve hile ile kolay yoldan zengin olma hevesi algısı yaratılmıştır. Ağ pazarlama (network marketing) endüstrisi 1940'ların ortalarından beri var ve şu anda dünya çapında 172'den fazla ülkede çalışmaktadır. Tüm ağ pazarlama fırsatlarının % 99'u meşrudur ve ağ pazarlama endüstrisini gerçekten anlamak için kişi kendini eğitmeli ve Network yapmak hakkında avantajları öğrenmelidir.

Network marketing bir ürün hakkında müstakbel müşterilere yapılan tavsiyelerin paraya dönüşmesidir. Birçok itibarlı firma kaliteli ürünlerini sadık müşterileri vasıtasıyla tanıtmakta ve satışını artırmaktadır.

Birçok kişi geleceğini pozitif yönde değiştirmek için sermayesiz işler aramak, evde ek iş yapmak, internetten para kazanmak gibi arayış içinde ise, Doğrudan Satış Network Marketing konusuyla bir gün mutlaka tanışacaktır. #hareketsizkalmazindekal

iyi bir doğrudan satış Firmasının beğenilen ürünleriyle geç kalmadan network marketing işine başlamak konusuna #uzakkalmazidekal



2 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page